Instagram för företag

Instagram för företag

Instagram är en global plattform med över en miljard profiler som är aktiva varje månad. Instagram används för att dela ögonblick, dela passioner, inspirers mm. Instagram kan hjälpa företag, oavsett storlek, att hitta kunder och växa. Genom Instagram kan företag visa upp sina produkter och tjänster till rätt målgrupp.

Bli hittad, öka din kundbas och öka din försäljning

Instagram är en gratis app för att dela bilder och videor. Det är den mest visuella plattform som ingår i Facebook. Personer använder Instagram för att hitta och upptäcka det som intresserar dem, däribland produkter och tjänster. Alla företag, oavsett storlek kan hitta kunder genom Instagram. Dessutom finns potential att nå en global publik. 

Allteftersom företagen har ökat sin närvaro på Instagram, har verktyg tagits fram som är till hjälp för företag. Verktyg som hjälper dig att hitta dina potentiella kunder och öka ditt företags tillväxt. 

Du kan använda Instagram gratis, och låta din närvaro öka organiskt (gratis). Du kan betala för att annonsera. Eller, så kan du göra en kombination av båda. 

Som annonsör kan Instagram för företag hjälpa till med att:

  • Öka varumärkeskännedom. Använd Instagrams olika funktioner som feed och stories. 
  • Maximera räckvidden av dina inlägg. Kombinera Facebook och Instagram när du annonserar. Skapa dina annonser i en och samma plattform. Detta innebär att du når rätt personer, i rätt tid och på rätt plattform.
  • Nå de personer som betyder mest för ditt företag. Genom att använda de avancerade riktningsalternativen som finns på Facebook kan du säkerställa att det är rätt målgrupp som ser rätt inlägg. 
  • Skapa visuella upplevelser av ditt företag. Instagram är den största visuella plattformen. Mottagarna av din annons förväntar sig en visuell upplevelse. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *